fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Ripollet Ràdio posa en marxa 'Els dijous de la ràdio' a la Sala d'Actes del Centre Cultural -Comunicació- 17/10/2019

Aquest dijous, 17 d'octubre, Ripollet Ràdio ha organitzat el primer dels programes especials que, com a novetat, l'emissora municipal posa en marxa aquesta temporada. Es tracta d'Els dijous de la ràdio, un magazín informatiu que es realitzarà cada tercer dijous de mes, de 18 a 20 hores, de cara al públic i amb micro obert als assistents.

Ripollet Ràdio posa en marxa 'Els dijous de la ràdio' a la Sala d'Actes del Centre Cultural -Imatge 1-
De 18 a 19 hores, entrevistes d'actualitat
En aquesta primera edició, que tindrà lloc a la Sala d'Actes del Centre Cultural, s'entrevistarà a l'ANC per valorar la sentència del procés i les mobilitzacions; seguit del coreògraf Juan López, que diumenge estrena el seu espectacle Danzas i a representants de la Comunitat Baha'i de Ripollet i Cerdanyola, la segona religió independent més important del món, que fa més de dues dècades que és present a Ripollet.

De 19 a 20 h, taula rodona sobre la Festa Major
La segona hora serà monotemàtica, amb una taula rodona sobre la Festa Major, amb representants de la darrera Comissió organitzadora, el regidor de Cultura, Oriol Mor i els portaveus de la majoria dels grups municipals. També s'ha convidat a assistir a les entitats de Ripollet, així com al públic en general, que podran interactuar amb la taula, amb un espai de micro obert per a la participació directa. L'especial de cara al públic del mes de novembre girarà entorn el Dia Internacional de la Violència vers les Dones.

El programa es podrà veure el directe, escoltar al 91.3 FM i en streaming a http://ripolletradio.cat i al canal de YouTube Ripollet TV.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal