fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Últim dia per presentar candidatures per al nou Defensor de la Ciutadania -Drets Socials- 30/09/2019

Fins al 30 de setembre queda obert el procés de convocatòria pública per a presentar les candidatures per exercir el càrrec de Defensor/a de la Ciutadania. L'anterior defensora, M. Jesús García, va presentar la seva renúncia oficial el passat 11 de juliol. L'alcalde de Ripollet, Jose M. Osuna, ha volgut agrair públicament a la Defensora el treball dut a terme des del passat 12 de desembre, així com la seva dedicació i proximitat, tant amb els veïns i veïnes, com amb l'administració.

Últim dia per presentar candidatures per al nou Defensor de la Ciutadania -Imatge 1-

Les persones interessades a ser el pròxim Defensor/a de la Ciutadania, hauran de presentar, fins al 30 de setembre, a l'OAC, el currículum vitae, una carta de motivació i una proposta de desenvolupament del càrrec. Segons preveu el reglament del Defensor/a de la Ciutadania, també les associacions i col·lectius de Ripollet poden presentar candidats. En aquest cas també hauran d'incorporar un document què exposi els valors de la persona candidata per exercir el càrrec.

Per ser Defensor/a de la Ciutadania, segons estableix el propi reglament, cal ser major d'edat i gaudir de plenitud de drets civils i polítics; tenir la condició política de català o catalana, d'acord amb el que estableix l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, i estar inscrit al padró municipal d'habitants de Ripollet.

També es recorda que ser Defensor/a de la Ciutadania és incompatible amb qualsevol mandat representatiu; el compliment de funcions directives en partits polítics o sindicats; tenir qualsevol vincle contractual professional, mercantil o laboral amb l'Ajuntament de Ripollet i/o dels seus organismes dependents, i haver estat càrrec electe els quatre anys anteriors.

NdP


Icona Fitxer PDF - 0,21 Mb - ripollet-ser-defensor-a-convocatoria-180719.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal