fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 23 de novembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ta!Txan, el nou aplicatiu per millorar la gestió cultural -Serveis- 23/07/2019

El Patronat Municipal de Cultura presenta Ta!Txan, una ampliació i millora de l'aplicatiu informàtic de gestió d'espais i recursos dels quatre equipaments culturals: Centre Cultural, CIP Molí d'en Rata, Biblioteca i Teatre Auditori.

Ta!Txan, el nou aplicatiu per millorar la gestió cultural -Imatge 1-

El Ta!Txan oferirà als usuaris, per una banda, la possibilitat de realitzar online, per primera vegada, les inscripcions als tallers i a les activitats, a través d'un suport comú (el web https://tatxan.ripollet.cat estarà operatiu pròximament); i de l'altra, permetrà fer diferents sol·licituds de manera virtual. Aquesta ampliació de funcionalitats permetrà fer una millor gestió dels recursos al Centre Cultural i, a la vegada, incorporar aquesta informatització de la gestió a la resta d'equipaments municipals. Tot amb la finalitat d'oferir un millor servei al ciutadà i a les entitats. Els usuaris s'hauran de donar d'alta al sistema per poder-lo utilitzar.

Canvis a la inscripció dels cursos i tallers 2019-2020
Respecte als tallers del Centre Cultural, aquests canvis permetran que tothom que estigui interessat en realitzar algun dels cursos o tallers que es fan a l'equipament es puguin matricular on line, sense haver de fer-ho de manera presencial. D'aquesta manera, s'obrirà un únic període d'inscripció/matrícula a partir del 9 de setembre. Aquest termini no es tancarà fins que el curs estigui ple.

Aquest pas s'uneix als realitzats en els darrers mesos per facilitar l'accés del ciutadà a l'administració, de manera virtual, i millorar la comunicació interna i externa de l'àrea de Cultura i de l'Ajuntament en general.

NdP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal