fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 2 de desembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Una actriu de Ripollet i dos de Cerdanyola, becats per viatjar a Tànger -Societat- 20/06/2019

Tres adolescents, Francesca Badesa de Ripollet i Maria Cárdenas i Oriol Cuadrado de Cerdanyola, estudiants de l'escola superior d'art dramàtic Eòlia, han estat becats per participar aquet estiu a Tànger en el programa de la fundació novayorkina Breaking Walls.

Una actriu de Ripollet i dos de Cerdanyola, becats per viatjar a Tànger -Imatge 1-

Segons un comunicat, "Breaking Walls es un moviment internacional d'empoderament de la joventut, que utilitza l'escriptura creativa i la representació teatral per construir la pau i l'acceptació globals. Promou el diàleg global i participatiu dels joves d'ara, líders de demà capaços de canviar els sistemes, els capacita per crear una comunitat alternativa, donar-los veu mitjançant la creació d'oportunitats artístiques i educatives."

Durant la seva estada a Tanger la Maria Cárdenas, l'Oriol Cuadrado i la Francesca Badesa viuran una convivència inclusiva amb altres adolescents d'arreu del mon que representen diverses cultures, religions, situacions socioeconòmiques, orientacions sexuals, nivells educatius i condicions d'immigrants. Els joves treballaran la inclusió, el pacifisme, l'empatia, l'acceptació i el respecte.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal