fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 11 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Societat- 15/06/2019

El dissabte, 15 de juny, torna la 3a Festa Solidària de l'Institut Lluís Companys, que coincidirà amb la Cursa Solidària impulsada per l'Institut, una trobada que aspira a obrir-se a tota la població de Ripollet oferint activitats per a totes les edats.

Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 1-Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 2-Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 3-Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 4-

La jornada començarà amb partidets, lliguetes i concursos a les 10 del matí, coincidint amb la inscripció i check-in de la Cursa Solidària. Aquesta tindrà el seu tret de sortida a les 11:30h a la porta de l'institut i recorrerà el carrer Padró i la Rambla de Sant Jordi fins el carrer Sarrià de Ter, on donarà la volta a la rotonda per tornar al centre pel mateix recorregut. La inscripció d'aquesta cursa costa 5€, que van destinats íntegrament al projecte 'Una onada de petits somriures' de l'Hospital Universitari Parc Taulí.

El projecte de l'hospital té com a objectiu ajudar als nens convalescents i oferir espais més propers i familiars, transformant els espais pediàtrics en un fons marí de fantasia i joc, renovant el mobiliari de les habitacions i integrant jocs i passatemps a les parets i al terra. A més de la cursa, es busca que tothom pugui gaudir d'un dia d'activitats diverses i per això hi haurà jocs, zumba, actuacions dels nostres alumnes voluntaris i d'altres entitats de Ripollet, a més de tallers i un inflable.

A.B.
FOTOS: Institut Lluís Companysnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal