fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 5 de desembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Societat- 15/06/2019

El dissabte, 15 de juny, torna la 3a Festa SolidÓria de l'Institut LluÝs Companys, que coincidirÓ amb la Cursa SolidÓria impulsada per l'Institut, una trobada que aspira a obrir-se a tota la poblaciˇ de Ripollet oferint activitats per a totes les edats.

Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 1-Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 2-Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 3-Arriba la 3a edició de la Festa i la Cursa Solidàries de l'Institut Lluís Companys -Imatge 4-

La jornada comenšarÓ amb partidets, lliguetes i concursos a les 10 del matÝ, coincidint amb la inscripciˇ i check-in de la Cursa SolidÓria. Aquesta tindrÓ el seu tret de sortida a les 11:30h a la porta de l'institut i recorrerÓ el carrer Padrˇ i la Rambla de Sant Jordi fins el carrer SarriÓ de Ter, on donarÓ la volta a la rotonda per tornar al centre pel mateix recorregut. La inscripciˇ d'aquesta cursa costa 5Ç, que van destinats Ýntegrament al projecte 'Una onada de petits somriures' de l'Hospital Universitari Parc TaulÝ.

El projecte de l'hospital tÚ com a objectiu ajudar als nens convalescents i oferir espais mÚs propers i familiars, transformant els espais pediÓtrics en un fons marÝ de fantasia i joc, renovant el mobiliari de les habitacions i integrant jocs i passatemps a les parets i al terra. A mÚs de la cursa, es busca que tothom pugui gaudir d'un dia d'activitats diverses i per aix˛ hi haurÓ jocs, zumba, actuacions dels nostres alumnes voluntaris i d'altres entitats de Ripollet, a mÚs de tallers i un inflable.

A.B.
FOTOS: Institut LluÝs Companysnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal