fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 21 de gener de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ripollet instal·larà més de 170 panells informatius d'orientació -Serveis- 05/06/2019

La Policia Local i l'empresa Lacroix Señalización han iniciat aquesta setmana la inspecció ocular, arreu del municipi, per confirmar i marcar els punts on s'instal·larà en breu la nova senyalització orientativa de direcció. Es tracta de més de 170 punts on es col·locaran panells per indicar la localització d'edificis municipals i llocs d'interès públic, així com els accessos a les localitats veïnes i les principals vies de comunicació, entre d'altres. La nova senyalització serà produïda i instal·lada per la mateixa empresa adjudicatària, per un import de 55.427,81 €.

Ripollet instal·larà més de 170 panells informatius d'orientació -Imatge 1-Ripollet instal·larà més de 170 panells informatius d'orientació -Imatge 2-

Aquesta és una de les actuacions recollides al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2015-2020, redactat per l'empresa Doymo l'any 2015, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'estudi apuntava que l'actual senyalització és escassa i alguna desfasada.

Amb la nova senyalització orientativa s'indicarà la direcció de punts d'interès, com ara edificis municipals; equipaments educatius, esportius i sanitaris; la comissaria dels mossos; parcs i espais públics rellevants, els polígons industrials; l'autopista i els accessos als municipis veïns de Montcada, Cerdanyola i Barberà del Vallès.

NdPAGENDA

Club de lectura: Chick-lit 'Forastera', de Diana Gabaldón

Taller de cuina a l'Aula de Cuina de Mercat: Cuina de Festa

Xerrada sobre Medi Ambient i Exposició de treballs

Trobada amb l'Art: Visita a la Fundació Joan Miró

Exhibició de Bollywood i altres danses orientals
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal