fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el termini per optar a les barres i xiringuitos de la Festa Major 2019 -Serveis- 20/05/2019

La Comissió de Festa Major ha fet públiques les Bases reguladores de l'ocupació temporal d'espais de domini públic per a la prestació del servei barra de bar i xiringuito durant la Festa Major 2019, que tindrà lloc del 23 al 26 d'agost. El termini per a presentar les sol·licituds al registre del Patronat Municipal de Cultura finalitza el pròxim 7 de juny, a les 19 h. Els sorteigs per a la distribució dels espais, es duran a terme l'11 de juny, a les 19.30 h i a les 20 h, al Centre Cultural. Les normatives, aprovades pel Consell d'Administració del Patronat Municipal de Cultura, a proposta de la Comissió de la Festa Major, contemplen poques novetats respecte l'any passat.

Obert el termini per optar a les barres i xiringuitos de la Festa Major 2019 -Imatge 1-Obert el termini per optar a les barres i xiringuitos de la Festa Major 2019 -Imatge 2-

Pel que fa al servei de barra de bar, l'objectiu d'aquesta normativa és potenciar les diferents entitats culturals, juvenils i esportives del municipi, fomentant les seves activitats pròpies i la seva implicació en el desenvolupament de les festes. Podran optar aquelles entitats degudament inscrites en el registre municipal d'associacions i entitats locals.

Les entitats es podran presentar a la gestió de les barres d'activitats o concerts que organitzi directament el PMC, garantint l'equilibri en el repartiment de les barres entre esportistes i culturals. La Comissió de la Festa Major decidirà quina activitat/concert ofereix a les esportives i a les culturals.

De la mateixa manera que en anys anteriors, la Comissió va decidir mantenir el sistema de sorteig per decidir les entitats adjudicatàries del servei. No obstant, es deixa fora de sorteig a les barres associades a activitats organitzades per entitats. En aquest cas, l'entitat organitzadora d'una activitat que vulgui organitzar servei de bar, tindrà prioritat per a fer-ho.

Entre totes les sol·licituds presentades per optar als serveis de bar es realitzarà un sorteig públic el dia 11 de juny a les 20 hores en el Centre Cultural, per extreure el nom de l'adjudicatari. Com cada any, serà condició indispensable la presència d'un representant acreditat de l'entitat i/o associació en el moment del sorteig. Finalment, es manté a les bases que en el sorteig s'establirà un ordre de llista que servirà per cobrir possibles vacants, fruit de necessitats que puguin sorgir. També, que l'adjudicatari de l'any anterior pot optar a la convocatòria, tot i que en cas d'haver més participants i de resultar-ne guanyador, aquest cedirà l'adjudicació a l'entitat que hagi quedat en segon terme.

Pel que fa a la normativa de xiringuitos, la Comissió de la Festa Major va estar d'acord en mantenir els canvis introduïts en les bases fa quatre anys, en relació a l'obertura d'una segona zona habilitada per a la instal·lació de xiringuitos. Així doncs, els espais de domini públic a adjudicar per a prestar aquests serveis durant els dies de Festa Major 2019 estaran ubicats a dues zones diferenciades: l'Av. de Catalunya i el Parc Gassó Vargas.

Podran accedir aquelles associacions o entitats que hagin organitzat activitats rellevants amb repercussió popular en els àmbits cultural, juvenil o esportiu a Ripollet.

D'altra banda, la Comissió ha proposat mantenir els horaris de tancament dels xiringuitos, i el corresponent control del seu compliment, amb la conseqüència, si escau, de la desautorització del servei i de la possible repercussió en la petició del servei de l'any següent.

NdP /A.B.


Icona Fitxer PDF - 0,15 Mb - Bases_reguladores_barres_festa_major_2019.pdf 
Icona Fitxer PDF - 0,13 Mb - Bases_reguladores_xiringuitos_2019.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal