fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 9 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Iniciades les obres d'ampliació de voreres i millora de l'accessibilitat a Balmes i Sant Jaume -Serveis- 09/04/2019

Ja s'han iniciat les obres d'ampliació de les voreres del carrer de Balmes, entre Cot i Molí, i del carrer de Sant Jaume, entre Sarrià de Ter i Mercè, adjudicades a l'empresa Construcciones Fertres SL, a la Junta de Govern Local del passat 19 de febrer. A més de l'ampliació de voreres, també es milloraran els passos de vianants. Les obres tenen un cost de 143.027,03€ i es preveu que la durada sigui de 2 mesos.

Iniciades les obres d'ampliació de voreres i millora de l'accessibilitat a Balmes i Sant Jaume -Imatge 1-Iniciades les obres d'ampliació de voreres i millora de l'accessibilitat a Balmes i Sant Jaume -Imatge 2-

Amb aquests treballs, d'una banda, es donarà per finalitzat el projecte de pacificació del carrer de Sant Jaume, desprès del bon resultat de la prova pilot realitzada, amb un únic sentit d'entrada de vehicles i la col·locació de pilones que mantenen l'espai reservat a l'ampliació de voreres. El regidor de Mobilitat i d'Espai i Via pública, Fran Sánchez, ha explicat que "s'ha aconseguit reduir el trànsit i, alhora, la contaminació acústica i atmosfèrica a la zona i tot plegat, a més, ha fet que s'hagin obert més negocis en aquest tram de carrer".

D'altra banda, al carrer de Balmes, es millorarà significativament l'accessibilitat, especialment en la banda del carrer que toca al polígon Cadesbank, on hi ha trams que gairebé no tenen vorera. Aquestes actuacions estan incloses al Pla de Mobilitat Urbana de Ripollet i van ser recollides en les diferents assemblees veïnals.

A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal