fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
S'instal·len noves plataformes a les parades d'autobús -Serveis- 25/03/2019

Dues de les parades s'han hagut de desplaçar uns metres

S'instal·len noves plataformes a les parades d'autobús -Imatge 1-S'instal·len noves plataformes a les parades d'autobús -Imatge 2-S'instal·len noves plataformes a les parades d'autobús -Imatge 3-S'instal·len noves plataformes a les parades d'autobús -Imatge 4-

La setmana passada es van instal·lar quatre noves plataformes a les parades de bus de diversos punts del municipi, amb l'objectiu de fer-les més accessibles. Es tracta de les parades ubicades al carrer de Balmes amb Molí d'en Ginestar, rambla de Sant Andreu amb carrer de Pau Casals, Sarrià de Ter amb carrer de Covadonga i carretera N-150 amb carrer Uralita. Les quatre plataformes han estat facilitades per l'AMB, en funció de l'acord pres amb l'Ajuntament d'instal·lar tantes com el mateix consistori ja ha col·locat.

A banda de les plataformes, l'Ajuntament ha instal·lat noves marquesines a parades de la rambla de Sant Andreu, la N-150 i Federico García Lorca.

Desplaçament de parades
La instal·lació de les noves plataformes ha fet que dues de les parades s'hagin hagut de desplaçar uns metres, per tal que hi hagués espai suficient per a la seva col·locació i pas. Es tracta de les parades de Sarrià de Ter i de la N-150. El canvi s'ha fet efectiu aquest mateix dilluns.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal