fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El Gremi d'Instal·ladors adverteix contra els falsos inspectors del gas -Serveis- 18/03/2019

Arran de l'incendi provocat per l'encesa automàtica d'un aparell d'aire acondicionat a Terrassa el passat 12 de març, el Gremi d'Instal·ladors CRM ha volgut remarcar "la importància que té el bon ús i manteniment de les instal·lacions tèrmiques" de la llar. Per aquest motiu, recomanen encarregar a una empresa autorizada la realització del manteniment, dur a terme inspeccions obligatòries i conservar la documentació corresponent, ja sigui de reparació o reforma realitzades en les instal·lacions tèrmiques.

El Gremi d'Instal·ladors adverteix contra els falsos inspectors del gas -Imatge 1-

D'altra banda, han aprofitat aquesta comunicació per recordar a la ciutadania, en especial a la gent gran, l'existència de falsos inspectors del gas, que "aprofiten el desconeixement i la bona fe de les persones per accedir a les seves llars i estafar-les cobrant per una suposada inspecció". El gremi recorda que les inspeccions del gas són obligatòries cada 5 anys, però que les fa la companyia, "prèvia comunicació escrita i mai cobren en efectiu". El cost de la factura es veurà reflectit a la factura del gas.

Per evitar aquestes estafes, Mossos d'Esquadra i la Federació de Gremis d'Instal·ladors de Catalunya han endegat una campanya amb els eslògans "No obris sense cita" o "No paguis res". Per més informació, consulteu el web del Gremi d'Instal·ladors CRM.

A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal