fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El PMO obté la certificació ISO per a la formació ocupacional -Serveis- 15/02/2019

El catàleg de 2019 del PMO ofereix més d'un centenar d'accions formatives a persones tan desocupades com en actiu

El PMO obté la certificació ISO per a la formació ocupacional  -Imatge 1-El PMO obté la certificació ISO per a la formació ocupacional  -Imatge 2-

El Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet ha obtingut recentment la certificació ISO 9001:2015, per al servei de formació de l'àmbit de desenvolupament econòmic de l'Ajuntament, que inclou la formació per a la millora de l'ocupabilitat de persones desocupades o millora de feina de persones en actiu. Aquesta certificació internacional garanteix el seu sistema de gestió de qualitat per a la impartició d'accions de formació ocupacional segons la norma ISO 9001:2015. El catàleg d'accions formatives del PMO per al 2019 compta amb més d'un centenar de cursos.

Per al PMO, aquesta certificació suposa d'una banda, un reconeixement a l'esforç per oferir una formació ocupacional de qualitat que ha de servir per millorar la qualificació professional de les persones i augmentar la seva ocupabilitat, i, d'altra banda, un impuls al seu compromís amb la millora contínua del servei.

Més d'un centenar d'accions formatives
La proposta d'accions formatives per al 2019 compta amb 35 cursos adreçats a persones desocupades, els quals representen 3.163 hores de formació. L'abast d'aquestes accions formatives inclou des de la prevenció de riscos laborals fins a l'àmbit de restauració, comerç, iniciació a l'esport o fabricació mecànica, entre altres.

A aquesta formació s'afegeixen els tallers de coneixements transversals per al desenvolupament professional i la recerca de feina de les persones demandants d'ocupació. Aquestes actuacions es troben dins del Recull d'Activitats per als Serveis Locals d'Ocupació, ofert per la Diputació de Barcelona, que inclou tallers d'alfabetització digital, tallers de tècniques de recerca de feina i accions d'orientació laboral.

D'altra banda, mitjançant l'acord signat amb l'entitat FEMAREC SCCL per a la impartició de les accions formatives que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el PMO ofereix 76 accions formatives a persones treballadores en actiu.

Les persones interessades a rebre més informació poden adreçar-se a les instal·lacions del Patronat Municipal d'Ocupació, al c/ de Sant Sebastià 26, de dilluns a divendres, o al Parc dels Mestres s/n, dimarts i dijous, en horari d'atenció al públic, de 8.30 a 14 h. També poden posar-se en contacte mitjançant correu electrònic a cpascual@ripollet.cat o trucant al telèfon 935 807 642.

NP/A.B.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal