fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 2 de desembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
En marxa el programa Enfeina't, amb la contractació de 7 persones desocupades de llarga durada -Serveis- 01/02/2019

Aquest dimecres, 30 de gener, s'ha iniciat el programa Enfeina't, que té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de desocupació de llarga durada, proporcionant-los un contracte laboral i un acompanyament de reforç durant tot el període de contractació i fins a la finalització del programa. En total, s'han contractat 7 persones de Ripollet, per un període de 12 mesos.

En marxa el programa Enfeina't, amb la contractació de 7 persones desocupades de llarga durada -Imatge 1-

Els treballadors realitzaran tasques d'auxiliar de suport de manteniment com ara pintura, electricitat i lampisteria, a diverses dependències de l'Ajuntament, com el Patronat Municipal d'Esports, Brigada, Patronat Municipal d'Ocupació i Medi Ambient.

Les persones seleccionades per a participar en aquest programa han estat derivades de l'Oficina de Treball i havien de complir els requisits del programa, com ara ser aturat de llarga durada, és a dir, portar aturat més d'un any, i estar empadronats a Ripollet, entre d'altres.

Al llarg dels 12 mesos de contracte, els treballadors rebran formació i tindran un seguiment de la persona tècnica que els acompanyarà en el seu procés d'integració laboral. La finalitat del programa és que deixin d'estar a l'atur i alhora millorin la seva experiència ocupacional.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal