fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 2 de desembre de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El delegat del Govern a Barcelona visita Ripollet per parlar de temes estratègics -Serveis- 31/01/2019

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, va visitar Ripollet aquest dimecres, 30 de gener, per tal de reunir-se amb l'alcalde, Jose M. Osuna, en el marc del programa de visites institucionals que realitza el delegat per a conèixer la realitat i les necessitats més immediates dels municipis. Una reunió on van estar presents la portaveu d'ERC a l'Ajuntament i el president de la secció local. La residència, l'atenció hospitalària, el transport i els recursos en l'àmbit educatiu són alguns dels temes estratègics que es van tractar a la trobada.

El delegat del Govern a Barcelona visita Ripollet per parlar de temes estratègics -Imatge 1-El delegat del Govern a Barcelona visita Ripollet per parlar de temes estratègics -Imatge 2-

Concretament, Jose M. Osuna va demanar al delegat del Govern que intercedís per tal que el departament d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat concedeixi la reunió que tenen pendent amb l'Ajuntament i acceleri la signatura del conveni de voluntats, tal com van acordar, per a deixar constància de la voluntat de construcció de l'equipament, els seus serveis i les seves places.

Durant la reunió també es va parlar de la conversió en instituts escola dels centres de primària Els Pinetons i El Martinet. En aquest àmbit, Osuna va exigir a la Generalitat més recursos i actuacions, responent a les necessitats dels diferents centres educatius, ja traslladades al Departament.

La necessitat d'un equipament hospitalari per als municipis de Ripollet, Cerdanyola i Montcada i el manteniment de la qualitat en l'atenció hospitalària actual va ser una altra de les demandes de l'alcalde al delegat del Govern.

El riu Ripoll i la recuperació de la seva llera també va ser un dels temes tractats. L'alcalde va comentar al delegat del Govern a Barcelona la necessitat que l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua) s'encarregui de dotar de programa, coherència i finançament les actuacions a tots els municipis per on passa el riu Ripoll.

Osuna també va preguntar pel traspàs de competències de la Generalitat a l'AMB en relació al transport públic i va expressar la necessitat de millorar el servei de bus al municipi. Per últim, Jose M. Osuna va demanar a Juli Fernández reforçar els efectius dels Mossos d'Esquadra a Ripollet.

NP/A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal