fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 6 de juny de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Millores en l'accessibilitat de l'aparell desfibril·lador del Mercat Municipal -Serveis- 20/11/2018

El Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) ubicat fins ara a l'interior del Mercat Municipal ha estat recentment traslladat a la via pública, amb l'objectiu d'afavorir l'accessibilitat al dispositiu i millorar la resposta en cas d'aturada càrdio-respiratòria. Així, a partir d'ara el DEA estarà ubicat a la plaça de Pere Quart, just al costat d'una de les portes d'entrada al Mercat. Ripollet compta amb un total de 13 desfibril·ladors, instal·lats principalment a equipaments municipals.

Millores en l'accessibilitat de l'aparell desfibril·lador del Mercat Municipal -Imatge 1-Millores en l'accessibilitat de l'aparell desfibril·lador del Mercat Municipal -Imatge 2-Millores en l'accessibilitat de l'aparell desfibril·lador del Mercat Municipal -Imatge 3-

A banda del DEA del Mercat Municipal, hi ha dos aparells en vehicles de la Policia Local, cinc en equipaments esportius i els ubicats a les oficines de Serveis Socials, el PMO i l'OAC, al Teatre auditori i al Centre Cultural. En total, uns 60 treballadors i treballadores municipals tenen formació de suport vital bàsic, per donar resposta en cas d'una aturada cardiorespiratòria.

L'aparell DEA està integrat dins d'una cabina-columna, amb una connexió permanent als serveis d'emergència. En cas d'obertura de la cabina es dona avís immediat al 112, Mossos d'Esquadra i Policia Local. Per utilitzar-lo, només cal obrir la cabina, encendre l'aparell i seguir pas a pas les instruccions que el dispositiu dóna, mitjançant un àudio. En cas necessari, l'aparell donarà la instrucció d'aplicar una descàrrega (botó vermell lluminós). En cas contrari, donarà indicacions per a iniciar maniobres de reanimació càrdio-pulmonar. L'aparell està equipat amb els elements mínims imprescindibles per poder actuar en cas d'emergència: guants, pegats, tisores talla roba, gasses, ganiveta d'afaitar, etc.

NP / A.B.AGENDA

Horaris per a les sortides al carrer durant la fase 1

Sol·licitud de beques de menjador i de llibres i material escolar per al curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajudes al lloguer per a famílies amb dificultats econòmiques per la COVID-19

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

TANCADA TEMPORALMENT Exposició. Protagonistes. Ripolletencs que deixen petjada

TANCADA TEMPORALMENT Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal