fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 26 de març de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Servei gratuït de bus a Collserola i horaris especials del Cementiri Municipal per Tots Sants -Serveis- 01/11/2018

Amb motiu de la celebració de la diada de Tots Sants i per tal de facilitar la visita al Cementiri Nord-Collserola als veïns que hi vulguin anar, l'Ajuntament de Ripollet ha contractat, com és habitual, un servei especial d'autobusos a l'empresa Autocares Font. Aquest servei, totalment gratuït, funcionarà els dies 30 d'octubre i 1 de novembre. D'altra banda, el Cementiri Municipal, fins a l'1 de novembre, fa un horari especial.

Servei gratuït de bus a Collserola i horaris especials del Cementiri Municipal per Tots Sants -Imatge 1-Servei gratuït de bus a Collserola i horaris especials del Cementiri Municipal per Tots Sants -Imatge 2-

Quant al servei de bus, hi haurà cinc expedicions, que sortiran de Ripollet entre les 9.30 i les 16.15 h. Des del cementiri de Collserola també sortiran 5 autobusos, entre les 11.45 h i les 17 h. El trajecte i les parades, des del carrer de València amb Rbla. de Sant Jordi serà el mateix que el del 620. A partir dels quatre cantons fins al cementiri, el servei serà directe.

Pel que fa al Cementiri Municipal de Ripollet, fins a l'1 de novembre, obre de dilluns a divendres, de 9 a 18 h i els dies 30, 31 d'octubre i 1 de novembre, de 8 a 18 h.

NP / A.B.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal