fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 19 de maig de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Societat- 08/10/2018

Entretots, nascuda el 2010 a Vilafranca, ha creat una delegació al Vallès Occidental, amb seu a Ripollet. La coordinació anirà a càrrec del seu secretari, el ripolletenc Alberto Castro, històric activista de la lluita dels discapacitats, exregidor i actualment també president de l'associació gastronòmica El Setrill. L'entitat té per objectiu donar suport a les persones amb diversitat funcional. El passat dimarts, 2 d'octubre, realitzava la seva presentació al Centre Cultural, davant un nombrós públic i representants d'entitats i partits polítics.

L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 1-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 2-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 3-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 4-L'entitat Entretots obre la seva delegació vallesana a Ripollet -Imatge 5-

En aquest acte, la seva presidenta, Carmen Garrido va destacar que la direcció de l'Entretots està impulsada de manera altruista per persones discapacitades i que compta amb un equip professional, encarregat de prestar els serveis i organitzar les activitats que es promouen. En aquest sentit, va avançar que pròximament es farà a Ripollet una jornada sobre la poliomielitis i una col·laboració amb el Club Tennis Ripollet, perquè ofereixi tennis i padel adaptat. Garrido va voler deixar clar que venien a "sumar i col·laborar".

Per la seva part, Castro va advertir que igualment serien combatius, perquè "tenim les millors lleis, però no es compleixen" i que participaran activament en la nova Taula de la Diversitat Funcional de Ripollet. Com a principals preocupacions va senyalar la persistència de les barreres en el transport públic i la manca de taxis adaptats.

Entretots treballa la capacitació del col·lectiu en quatre àmbits: assessorament en Igualtat i Justícia, activitats per promoure la Salut i el Benestar, d'Oci i Cultura i també promou d'Esport Adaptat. També compta amb un projecte de sensibilització que duu a terme a les escoles i que pròximament també esperen desplegar a Ripollet.AGENDA

Festival d'alumnes Dansa Jove Noelia España

Jugatecambiental Pinetons: "Mandales de natura"

Directes de Sam Viu: Larry Smith & Johnny Julià

Club de còmic infantil: "Els Mumin a la Riviera", de Tove Jansson

Inauguració de l'exposició Viu les puntes amb una altra mirada
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal