fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Obre la inscripció del taller de dansateràpia per a la gent gran -Drets Socials- 03/09/2018

El pròxim dia 1 d'octubre començarà la segona edició del taller de dansateràpia per a persones majors de 60 anys, organitzat pel departament de Serveis Socials. La dansateràpia utilitza la dansa i el moviment amb finalitats terapèutiques per aconseguir la integració corporal, emocional i cognitiva. El taller serà tots els dilluns, des de l'1 d'octubre fins al 10 de desembre de 2018, de 9.30 a 10.30 hores, al Centre Cultural. Les inscripcions es faran a la recepció dels Serveis Socials (c. de la Salut, 1) del 3 al 21 de setembre.

Obre la inscripció del taller de dansateràpia per a la gent gran -Imatge 1-Obre la inscripció del taller de dansateràpia per a la gent gran -Imatge 2-
Aquest taller parteix de la premissa que la ment i el cos són inseparables. Així, el nostre moviment corporal reflecteix les nostres emocions i el nostre estat d´ànim. D'altra banda, a través del moviment podem promoure canvis psicològics promovent la nostra salut i el nostre creixement personal. Així doncs, els principals objectius del taller són promoure el benestar del cos i la ment; promoure l'autoconeixement i l'autoestima; desenvolupar la creativitat i l'expressió i, sobretot, tenir una oportunitat per gaudir i dedicar-se una estona a un mateix.

Més informació al telèfon 93 504 60 07.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal