fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet es mulla per l'esclerosi múltiple aquest diumenge 8 de juliol -Societat- 06/07/2018

El Patronat Municipal d'Esports s'adhereix, un any més, al Mulla't per l'esclerosi múltiple. La piscina descoberta del Poliesportiu fa 20 anys que està adherida a la campanya i la finalitat és la de nedar el màxim nombre de metres possibles i obtenir una gran participació. L'activitat es desenvoluparà aquest diumenge, de 10.30 h a 19 h, i es comptabilitzaran els metres nedats per solidaritat i els participants rebran un diploma acreditatiu.

Ripollet es mulla per l'esclerosi múltiple aquest diumenge 8 de juliol -Imatge 1-

Juntament amb aquesta activitat, a l'exterior s'instal·larà un stand, on es podran adquirir materials amb l'anagrama de la campanya per col·laborar-hi econòmicament.

El Mulla't, iniciat a Espanya per la Fundació Esclerosi Múltiple el 1994, és un acte de participació ciutadana i sobretot de recaptació de recursos, l'objectiu del qual és millorar la qualitat de l'atenció a les persones afectades (unes 46.000 a Espanya) i donar suport a la investigació de l'Esclerosi Múltiple al nostre país. Cada any se celebra el segon diumenge de juliol, per la qual cosa aquest any serà el 8 de juliol de 2018.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal