fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el període de presentació de candidatures a Defensor/a de la ciutadania -Serveis- 03/07/2018

Fins al 10 d'agost, totes les persones interessades a exercir el càrrec de Defensor/a de la ciutadania poden presentar les seves candidatures a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Totes les candidatures han d'anar acompanyades d'un currículum vitae, una carta de motivació que inclogui les línies bàsiques del seu enfocament i una proposta de desenvolupament del càrrec. Les associacions i col·lectius locals també poden proposar candidats/es incorporant un document on s'exposin els valors que fan la persona mereixedora del càrrec.

Obert el període de presentació de candidatures a Defensor/a de la ciutadania -Imatge 1-

Les persones candidates, segons el Reglament del Defensor/a de la ciutadania, han de complir els següents requisits: ser major d'edat i gaudir de plenitud de drets civils i polítics, tenir la condició política de català o catalana d'acord amb el que estableix l'Estatut de Catalunya i estar inscrit al padró municipal d'habitants de Ripollet.

El càrrec és incompatible amb qualsevol mandat representatiu, funcions directives en partits polítics o sindicats i càrrecs electes en els quatre anys anteriors. Tampoc podran optar al càrrec aquelles persones que mantinguin un vincle contractual professional, mercantil o laboral amb l'Ajuntament de Ripollet i/o els seus organismes dependents. Aquestes incompatibilitats s'haurien de resoldre abans de prendre possessió del càrrec de Defensor/a de la ciutadania.

Per a més informació, es pot contactar amb el departament d'Alcaldia de l'Ajuntament de Ripollet, trucant al 93.504.60.20 o enviant un correu electrònic a alcaldia@ripollet.cat.

S.R.


Icona Fitxer PDF - 0,24 Mb - ripollet-alcaldia-edictecandidaturesdefensor-190618.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal