fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet torna a celebrar l'orgull LGTBI amb un ampli programa festiu i reivindicatiu -Societat- 28/06/2018

Ripollet tornarà a celebrar l'orgull LGTBI, amb un ampli programa festiu i reivindicatiu, que començarà aquest 28 de juny, Dia per l'Alliberament LGTBI, abans del Ple Municipal, amb la lectura del manifest, a càrrec de la nova entitat Belladona i la hissada de la nova bandera "trans" del municipi, amb els característics pollet i l'arc de Sant Martí transversal. El mateix dia, també es posen en funcionament els semàfors LGTBI, amb noves lluminàries, una amb dues noies i l'altra amb dos nois agafats de la mà i també obre, al Centre Cultural, l'exposició "L'homosexualitat i la transsexualitat a través de la història", que es podrà visitar fins al 21 de juliol. A més, se sumen als actes LGTBI l'Esplai l'Estel, amb el concert Nits d'acústic del 30 de juny i el cinema a la fresca del 20 de juliol.

Ripollet torna a celebrar l'orgull LGTBI amb un ampli programa festiu i reivindicatiu -Imatge 1-Ripollet torna a celebrar l'orgull LGTBI amb un ampli programa festiu i reivindicatiu -Imatge 2-
Gran Diada LGTBI el 21 de juliol
Setmanes més tard de la diada oficial, el pròxim 21 de juliol Ripollet tornarà a celebrar la Diada LGTBI, després de l'èxit de la de l'any anterior, quan va aplegar a prop de 2.000 persones. La iniciativa està impulsada per la Regidoria de Polítiques LGTBI, amb la col·laboració de l'Observatori contra l'Homofòbia i la Diputació de Barcelona. Com a novetat, al migdia l'entitat Ripollet Rock organitzarà un Tapa'n'Roll al pati del Centre Cultural, amenitzat amb música en directe. A les 20 hores, la festa seguirà a l'escenari del parc del riu Ripoll, amb la lectura del manifest de la Diada LGTBI, seguida d'una batucada i actuacions d'entitats locals de ball. A la nit, s'han programat sis actuacions, amb les locals Bren & Lury i primeres figures del panorama musical LGTBI, algunes de les quals ja van actuar l'any passat amb gran èxit. Durant els actuacions, hi haurà barra de bar a preus populars.

Foto
Roda de premsa del passat 26 de juny, amb el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez;acompanyat d'una representació de les entitats locals de ball participants a la Diada LGTBI: Epidemic Dance Show, Dansa Jove -que oferiran diferents números amb desenes de ballarins dels seus grups- i Parados Unidos -que oferirà una Flash Mob, amb la participació del públic-.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal