fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 13 de novembre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 1 de juny del 2018 -Comunicació- 01/06/2018

Hem començat l'Info parlant dels 5 projectes escollits per votació popular a la segona convocatòria dels Pressupostos Participatius. N'hem parlat amb David Fontanals, regidor de Participació.

Info de la setmana: 1 de juny del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 1 de juny del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 1 de juny del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 1 de juny del 2018 -Imatge 4-Info de la setmana: 1 de juny del 2018 -Imatge 5-

Tot seguit, els hem ofert la crònica del ple de maig, que va tenir lloc el dijous, 31 de maig, a l'Ajuntament. Una sessió on es va treure de l'ordre del dia un dels punts, el relatiu a la municipalització de l'aigua. Ens ho ha explicat la tinent d'alcalde de Serveis Municipals i Municipalització, Pilar Castillejo.

I també hem parlat de dos importants edeveniments anuals, que donen la benvinguda al bon temps i que tindran lloc el diumenge, 3 de juny. Es tracta dels Espais amb encant, organitzat per l'Ajuntament, i del Corpus i les catifes florals, a càrrec de l'Associació Cultura i Tradicions.

En el programa d'avui també hem parlat de la nova edició del Ripostock, que diumenge omplirà d'establiments comercials i activitats la plaça del Molí. N'hem parlat amb membres de la UCR, però també de Xiquilàndia, que organitza una cursa solidària.

I parlant de solidartitat, a l'Info d'avui també hem conversat amb Santi Sanginés, de Kanyapollet, i amb membres de l'Associació Demanoenmano, que han organitzat un Kanyaconcert solidari, dissabte 2 de juny, al pati del Centre Cultural.

Hem acabat parlant amb dues alumnes de l'Institut Lluís Companys i amb la mestra responsable d'LC-Solidaritat, Maica Estruch, que ens explicat més coses sobre la festa que el centre ha organitzat durant tot el diumenge al parc del riu Ripoll i que inclou una cursa solidària.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio.

Fotografies: David Fontanals, regidor de Participació; Pilar Castillejo, tinent d'alcalde de Serveis Municipals i Municipalització; Íngrid Vergara, de la UCR; Magda i Pilar, de Xiquilàndia; Santi Sanginés, president de Kanyapollet; Mercè Cana, de Demanoenmano; alumnes de l'Institut Lluís Companys i la seva professora, Maica Estruch, de LC-Solidaritat.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal