fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 21 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Obert el termini per a demanar ajuts al pagament del lloguer -Serveis- 04/06/2018

Fins el pr˛xim dia 29 de juny estÓ obert el termini per a demanar subvencions per al pagament del lloguer de l'habitatge habitual. Poden presentar la peticiˇ d'ajut aquelles unitats de convivŔncia que acreditin tenir uns ingressos suficients per poder pagar el lloguer i que no superin els lÝmits establerts a la base cinc de la convocat˛ria. Quant a l'import del lloguer, no pot superar els 600 euros mensuals i, en el cas de les famÝlies nombroses, els 900 euros mensuals. L'ajut cobreix un 40% de l'import del lloguer fins a un import mÓxim de 2.400 euros anuals.

Obert el termini per a demanar ajuts al pagament del lloguer -Imatge 1-

Al web municipal ripollet.cat es poden consultar les bases on s'especifiquen els requisits necessaris per a poder participar en aquesta convocat˛ria de subvencions al lloguer. TambÚ en aquest apartat es poden descarregar els formularis necessaris que, posteriorment, s'han de presentar a l'OAC (c. de Balmes, 4 - edifici MolÝ d'en Ginestar).

TambÚ es pot contactar amb l'Oficina municipal d'Habitatge (c. de la Salut 1, telŔfon 935046007) o per correu electr˛nic a habitatge@ripollet.cat.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal