fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Es donen a conèixer els cinc projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018 -Serveis- 29/05/2018

Un total de cinc projectes, dels 11 presentats, han estat escollits per votació popular, a la segona convocatòria dels Pressupostos Participatius. Aquesta ha estat organitzada per l'Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració dels alumnes de 4t d'ESO de la localitat i el suport dels seus centres i mestres. Es tracta de 'Carrers estrets, solucions amples', proposat per FEDAC Ripollet; 'El futur és led', de l'escola Sant Gabriel; 'Més fonts d'aigua al carrer', de l'institut Lluís Companys; 'Parc per a gossos', de l'institut Palau Ausit i 'Plaça del Molí, un parc obert per a tothom', de l'institut Can Mas.

Es donen a conèixer els cinc projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 1-Es donen a conèixer els cinc projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018 -Imatge 2-

Segona edició
Els alumnes de 4t d'ESO han estat treballant a l'aula en els nous projectes des del passat mes de desembre. El mes de març es va fer la presentació dels projectes al Teatre Auditori del Mercat Vell i a l'abril es van penjar al web participa.ripollet.cat per donar-los a conèixer i sotmetre'ls a votació online. També es van habilitar urnes a equipaments municipals. Enguany han votat 1.844 persones, una quantitat inferior a l'any passat.
Com a novetat, enguany s'ha aplicat un nou criteri de repartiment dels projectes, de manera que arribessin a tots els barris de Ripollet. Així mateix, també s'ha posat en marxa la Comissió de Garanties, formada per representants dels grups polítics municipals, les AMPA d'educació secundària i associacions de veïns, amb l'objectiu és vetllar per la transparència de tot el procés. Aquesta també s'ha constituït com un òrgan de consulta i acompanyament dels projectes, així com de supervisió de l'execució i el funcionament dels guanyadors.

Presentació dels cinc guanyadors
La presentació dels projectes guanyadors va tenir lloc aquest dilluns, 28 de maig, en roda de premsa, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, a càrrec d'una representació dels alumnes i de l'equip de suport. El regidor de Participació, David Fontanals, va agrair la implicació i va destacar l'enriquiment mutu que significa l'experiència per a l'Ajuntament i els joves



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal