fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 22 d'octubre de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 18 de maig del 2018 -Comunicació- 18/05/2018

Hem començat l'Info de Ripollet Ràdio parlant amb David Fontanals, tinent d'alcalde de Patrimoni i Memòria Històrica, sobre els actes programats en el marc del Dia Internacional dels Museus 2018 i els programes municipals de memòria 'Memòria = Dignitat', que inclou l'elaboració del cens oficial 'El cost humà de la República, la Guerra Civil i el primer franquisme a Ripollet'.

Info de la setmana: 18 de maig del 2018 -Imatge 1-Info de la setmana: 18 de maig del 2018 -Imatge 2-Info de la setmana: 18 de maig del 2018 -Imatge 3-Info de la setmana: 18 de maig del 2018 -Imatge 4-

També hem parlat de medi ambient i de l'activitat Bioblitz metropolità que, diumenge 20 de maig, es preveu fer a totes les jugateques platges i parcs metropolitans, com són els de Pinetons i de Massot. Ens ho ha explicat la biòloga ripolletenca Núria Machuca, responsable d'aquest cicle d'activitats que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i que ja arriba a la seva dotzena edició.

També ha visitat els nostres estudis un jove escriptor ripolletenc, Alejandro Martín, que amb només 20 anys el pròxim dijous, 24 de maig, presentarà a la Biblioteca la seva primera novel·la, '13 meses para soñar'.

A continuació, hem parlat amb Susana Barea, ballarina i directora de SBDance, que aquest cap de setmana presenta al Teatre Auditori l'espectacle 'El viaje de Walter', amb la participació de tots els ballarins i ballarines de l'entitat.

I hem acabat l'Info parlant amb Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, que ens ha parlat de la commemoració del Dia contra la LGTBIfòbia a Ripollet, els premis '17 de maig' i del club de lectura 'Obrint Armaris'.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres, a partir de les 17 h, i diumenge, a les 13 h. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de Ripollet Ràdio. EL PROGRAMA ESTARÀ DISPONIBLE PER DESCARREGAR A PARTIR DE DIMARTS 22 A LA TARDA.

(Fotografies: David Fontanals, tinent d'alcalde de Patrimoni i Memòria Històrica; Alejandro Martín, escriptor ripolletenc; Susana Barea, ballarina i directora de SBDance; i Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI)noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal