fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Primera concentració de la Marea Pensionista a Ripollet -Societat- 16/04/2018

Aquest dilluns, 16 d'abril, la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de pensions ha convocat una jornada de lluita, en l'àmbit estatal, per defensar el sistema públic de pensions. A Ripollet, per primera vegada, la recentment creada Marea Pensionista Ripollet es concentrarà a la plaça de Pere Quart, a les 18.30 h, i demana a "fills/es, familiars, amics i al poble en general que els acompanyin". La concentració unitària a Barcelona es farà a les 10.30 h, a la plaça de la Catedral, mentre que a la tarda, serà el torn de les concentracions als municipis.

Primera concentració de la Marea Pensionista a Ripollet -Imatge 1-Primera concentració de la Marea Pensionista a Ripollet -Imatge 2-

El dia 30 d'abril, Marea Pensionista de Ripollet, a les 12 h, es tornarà a concentrar a la plaça de Pere Quart i iniciarà una marxa fins a l'Ajuntament per entrar en registre una moció contra el Pla Paneuropeu de Pensions Individuals, amb l'objectiu de sotmetre's a votació al Ple de maig. Marea Pensionista Ripollet ja està treballant per "cercar el consens de tots els partits polítics", segons ha explicat a l'Info de Ripollet Ràdio, Alfredo Cano, membre de l'agrupació. Cano també ha fet una crida a la participació.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal