fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 21 de febrer de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El carrer de Sant Jaume ja és de sentit únic -Serveis- 06/04/2018

Des d'aquest divendres, 6 d'abril, el carrer de Sant Jaume passa a ser de sentit únic d'entrada pels vehicles i exclusiu de sortida per a autobusos. Així, hi ha doble sentit de circulació al carrer de Milà i sortida pel carrer d'Indústria. Aquest canvi respon a la voluntat de reordenar i pacificar el carrer de Sant Jaume, dins el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de l'Ajuntament de Ripollet.

El carrer de Sant Jaume ja és de sentit únic -Imatge 1-El carrer de Sant Jaume ja és de sentit únic -Imatge 2-El carrer de Sant Jaume ja és de sentit únic -Imatge 3-El carrer de Sant Jaume ja és de sentit únic -Imatge 4-

"La nostra intenció és que hi hagi la meitat de densitat de vehicles, el que reduiria la contaminació atmosfèrica i acústica considerablement, fent un entorn més amable pel veïnat", explicava aquest migdia Fran Sánchez, regidor de Transport Públic i Mobilitat, en la presentació dels canvis en aquesta zona. En una primera prova pilot ja es van treure els aparcaments del carrer de Sant Jaume, el que ha afavorit que puguin haver-hi terrasses a la vorera. "Hem comprovat que han obert més negocis", afirmava Sánchez.

Una demanda sorgida d'entre les veïnes i veïns
El carrer de Sant Jaume, juntament amb el carrer de Tarragona, són els carrers amb més densitat de tràfic a Ripollet, a causa de la connexió que tenen amb la C-58. A més, l'escola El Martinet està situada en aquest mateix carrer. La problemàtica del soroll i el fet que es tracti d'una àrea escolar eren temes que els veïns de Can Mas havien tractat en les diferents assemblees de barri, tant dins del Pla de Mobilitat Urbana com del programa Barris al Cor. "És una part del barri de Can Mas que s'ha de dignificar i això és un primer pas. A més, ha sorgit del veïnat i s'ha ratificat en les assemblees de barri", reflexionava Fran Sánchez.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal