fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ripollet ja compta amb el primer espai per a gossos al parc de Ferran Ferré -Serveis- 20/03/2018

Aquest dimarts, 20 de març, s'ha presentat oficialment el primer espai per a gossos a Ripollet, ubicat al parc de Ferran Ferré, al carrer de Balmes amb carrer del Molí. Fran Sánchez, regidor de Protecció Animal, ha explicat que s'ha aprofitat l'espai de gespa i s'hi han posat tanques protectores per tal de crear un entorn segur per als gossos i per a la resta d'usuaris del parc.

Ripollet ja compta amb el primer espai per a gossos al parc de Ferran Ferré  -Imatge 1-Ripollet ja compta amb el primer espai per a gossos al parc de Ferran Ferré  -Imatge 2-Ripollet ja compta amb el primer espai per a gossos al parc de Ferran Ferré  -Imatge 3-

"L'àrea per a gossos respon a la idea sorgida en una assemblea de barris en què es parlava del carrer de Balmes", ha comentat Sánchez. El veïnat va demanar més protecció per aquest espai on la gent ja passejava els seus gossos, però amb l'objectiu d'evitar el perill que aquests poguessin sortir corrents cap a la carretera i perquè poguessin anar deslligats, atès que per normativa han d'anar lligats. L'Ajuntament va estudiar la proposta i li ha donat suport habilitant aquest espai. Consta de tanques protectores, un circuit d'eslàlom, un tronc i una font.

Un espai regulat i protegit
D'altra banda, hi ha unes normatives d'ús per a tothom que entri amb el seu gos, com ara que aquest estigui xipat i censat i que es recullin els seus excrements. "Qui no compleixi aquestes normes podrà ser sancionat, el que hem fet és regular una zona, que ja era per a gossos, però ara està més controlada i amb més seguretat", puntualitzava el regidor.

Es tracta del primer espai per a gossos del municipi que, a més, també servirà com a espai de "socialització i que ens fa avançar com a ciutat", segons el regidor de Protecció Animal. Des de l'Ajuntament, ara es vol veure quina acollida té i com respon la ciutadania i a partir d'aquí es considerarà la possibilitat de fer altres espais per a gossos en un futur.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal