fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
S'activa l'alerta per neu -Serveis- 25/02/2018

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i Protecció Civil comuniquen que, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA. Es mantenen les previsions de nevades generalitzades a Catalunya des d'avui fins el dimecres. Al Vallès Occidental el major risc serà entre dimarts a la tarda i dimecres al matí. La C58 pot ser una de les vies afectades.

S'activa l'alerta per neu -Imatge 1-

Començarà a nevar a partir del migdia cap al nord-est i s'anirà estenent a la resta del territori des de la tarda. La cota de neu serà entorn els 200 metres amb tendència a baixar fins el nivell del mar. Els gruixos acumulats seran de més de 10 cm al Prepirineu, al nord de la depressió Central i a la serralada Transversal.

Demà dimarts les nevades es mantindran de forma extensa, es preveuen gruixos al litoral d'entre 0-3 cm i a la resta del territori es registraran d'entre 3 i 10 cm. Cal destacar que al Prepirineu es podran superar els 20 cm.

El dimecres l'episodi s'allargarà fins la tarda. A partir de mig matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord. Excepte al vessant sud del Prepirineu on les nevades persistiran fins la tarda.

Afectacions Viàries
A continuació es relacionen les vies principals que poden quedar afectades: C-25, C-17, C-16, C-55, C-58, C-14, A-2, AP-7, C-32 i N-II.


Icona Fitxer PDF  - 0,95 Mb - ripollet-serv-neu-alerta-260218.pdf  

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal