fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Es posa en marxa la Taula de Diversitat Funcional aquest dimecres 21 de febrer -Societat- 21/02/2018

A iniciativa de la Regidoria de Transport Públic i Mobilitat de l'Ajuntament de Ripollet, aquest dimecres, 21 de febrer, a les 19 h, la Sala d'Actes del Centre Cultural acollirà la primera trobada ciutadana per activar la Taula de Diversitat Funcional.

Es posa en marxa la Taula de Diversitat Funcional aquest dimecres 21 de febrer -Imatge 1-

La Taula s'encarregarà de decidir les accions que es portaran a terme des dels àmbits urbanístic, social i de mobilitat per tal de millorar la inclusió a la ciutat de les persones amb diversitat funcional. La iniciativa forma part dels acords del govern i treball conjunt amb el Esquerra Republicana-Junts per Ripollet. Per portar a terme aquestes accions, l'Ajuntament compta amb una partida pressupostària específica de 50.000 euros en aquest pressupost 2018.

És important comptar amb la màxima participació possible en la trobada ciutadana, ja que aquesta Taula ha d'ajudar a decidir com fer un Ripollet més amable i accessible per a tota la ciutadania.

Primeres reunions tècniques amb les àrees implicades
Paral·lelament a la constitució de la Taula, el passat dijous, 15 de febrer, van començar les reunions tècniques amb les diverses àrees municipals implicades: urbanisme, mobilitat, policia i via pública. L'objectiu d'aquestes reunions és avaluar i planificar les actuacions consensuades a la Taula de Diversitat Funcional.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal