fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 22 d'octubre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Es posa en marxa la Taula de Diversitat Funcional aquest dimecres 21 de febrer -Societat- 21/02/2018

A iniciativa de la Regidoria de Transport P˙blic i Mobilitat de l'Ajuntament de Ripollet, aquest dimecres, 21 de febrer, a les 19 h, la Sala d'Actes del Centre Cultural acollirÓ la primera trobada ciutadana per activar la Taula de Diversitat Funcional.

Es posa en marxa la Taula de Diversitat Funcional aquest dimecres 21 de febrer -Imatge 1-

La Taula s'encarregarÓ de decidir les accions que es portaran a terme des dels Ómbits urbanÝstic, social i de mobilitat per tal de millorar la inclusiˇ a la ciutat de les persones amb diversitat funcional. La iniciativa forma part dels acords del govern i treball conjunt amb el Esquerra Republicana-Junts per Ripollet. Per portar a terme aquestes accions, l'Ajuntament compta amb una partida pressupostÓria especÝfica de 50.000 euros en aquest pressupost 2018.

╔s important comptar amb la mÓxima participaciˇ possible en la trobada ciutadana, ja que aquesta Taula ha d'ajudar a decidir com fer un Ripollet mÚs amable i accessible per a tota la ciutadania.

Primeres reunions tŔcniques amb les Órees implicades
ParalĚlelament a la constituciˇ de la Taula, el passat dijous, 15 de febrer, van comenšar les reunions tŔcniques amb les diverses Órees municipals implicades: urbanisme, mobilitat, policia i via p˙blica. L'objectiu d'aquestes reunions Ús avaluar i planificar les actuacions consensuades a la Taula de Diversitat Funcional.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal