fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 22 de desembre del 2017
Entrevista de valoració amb l'alcalde José M. Osuna
-Comunicació- 21/12/2017

Hem començat l'últim Info d'aquest 2017 amb una entrevista a l'alcalde de Ripollet, Jose Maria Osuna on repassem l'actualitat de l'any i la gestió municipal.

Info de la setmana: 22 de desembre del 2017<br>Entrevista de valoració amb l'alcalde José M. Osuna -Imatge 1-Info de la setmana: 22 de desembre del 2017<br>Entrevista de valoració amb l'alcalde José M. Osuna -Imatge 2-Info de la setmana: 22 de desembre del 2017<br>Entrevista de valoració amb l'alcalde José M. Osuna -Imatge 3-

A la segona hora de l'Info hem fet un repàs de les notícies locals amb més ressò a les xarxes socials i, com no, parlant dels resultats electorals d'aquest 21D amb els periodista local David Rua.

I Ripollet ja està ultimant els detalls per celebrar el Cap d'Any i rebre Ses Majestats els Reis d'Orient. N'hem parlat amb les entitats que hi ha darrere de la seva organització. D'una banda, amb Gemma Edo, de Ripollet Costums i Tradicions, i de l'altra, amb Laia González, integrant del col·lectiu popular L'Aresta.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo al web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

M.F.

Foto: Jose M. Osuna, alcalde de Ripollet; David Rua, periodista de la Revista de Ripollet; i Gemma Edo, de Ripollet Costums i Tradicions.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal