fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH Ripollet-Cerdanyola s'enfronta a tres desnonaments aquesta setmana -Societat- 11/12/2017

Entre dimarts 12 i divendres 15 de desembre, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca s'enfronta als desallotjaments de dos veïns de Ripollet i un altre de Cerdanyola. Dimarts, a les 9 h, tornaran a reclamar una solució per a Alfonso, veí del carrer de Joan Miró de Ripollet, que viu en un pis ara en mans d'una mercantil. El desallotjament es va frenar temporalment fa uns dies, després d'un acord in extremis entre la PAH i Serveis Socials, tot i que la Plataforma el considera insuficient.

La PAH Ripollet-Cerdanyola s'enfronta a tres desnonaments aquesta setmana -Imatge 1-La PAH Ripollet-Cerdanyola s'enfronta a tres desnonaments aquesta setmana -Imatge 2-

La PAH ha criticat que la solució per part dels Serveis Socials municipals ha estat pagar una pensió per a una setmana, "havent-hi habitatges públics buits". Per a la Plataforma, amb aquesta alternativa habitacional estan "vulnerant tots els drets humans i dictàmens dels pactes internacionals en matèria d'habitatge".

D'altra banda, dimecres, 13 de desembre, la PAH intentarà evitar el desallotjament de Paco, veí del carrer de Santa Ana de Cerdanyola i divendres 15 el de Pedro, al carrer de Tamarit, que viu en un pis ara propietat del Sareb.

Fotos: PAH Ripollet-Cerdanyola.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal