fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Torna el Gran Recapte d'Aliments els dies 1 i 2 de desembre -Societat- 01/12/2017

78 voluntaris, distribuïts en deu supermercats, faran possible el Gran Recapte d'Aliments a Ripollet, organitzat pel Banc dels Aliments, els dies 1 i 2 de desembre, de 9 h a 21 h. Els supermercats que col·laboren en la recollida d'aliments són: Bon Àrea, Bonpreu, Caprabo, Condis, Consum, Dia, Lidl i Mercadona.

Torna el Gran Recapte d'Aliments els dies 1 i 2 de desembre -Imatge 1-

L'Institut Palau Ausit i l'Institut Lluís Companys també preparen els seus propis recaptes. Aquest últim el farà del 4 al 15 de desembre i les donacions es destinaran al menjador social Reina de la Paz, a Barcelona. L'AMPA de l'Escola Enric Tatché també se suma al Gran Recapte d'Aliments a Catalunya realitzant una recollida d'aliments al seu centre avui, dia 30, i demà dia 1 de desembre. Els aliments es podran deixar al vestíbul de l'edifici central de l'escola.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya es tracta d'una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Es calcula que actualment un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya, segons l'organització. Per aquest motiu, els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya duen a terme aquesta iniciativa cada any. A Ripollet, el Gran Recapte de l'any passat va recollir 18.900 quilos d'aliments, una xifra que suposava una millora però que encara quedava lluny dels 32.850 quilos necessaris per atendre les famílies més necessitades del municipi.

Per a ser voluntari, qui ho vulgui pot trucar al responsable del Gran Recapte de Ripollet, Daniel Reguero, al 697 692 352.

M.F.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal