fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Serveis- 29/11/2017

L'informe del procés participatiu 'L'Aigua, font de drets!' inclou un centenar d'aportacions ciutadanes, que s'han recollit entre les accions informatives presencials i online. Les conclusions van ser presentades, davant els participants, a l'espai Domènec Torras del Teatre Auditori. Aquest informe formarà part dels documents de treball a l'abast de la Comissió municipal de l'aigua, constituïda al Ple de setembre, per fer una memòria sobre la viabilitat de la municipalització de l'aigua. Aquesta Comissió està integrada per representants dels diferents partits polítics, entitats veïnals i tècnics.

El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 1-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 2-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 3-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 4-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 5-

Les aportacions van des de la renovació de les instal·lacions, la qualitat (menys calç), a una gestió econòmica més transparent i un sistema tarifari més clar i social. Així mateix, es recull la creació d'un Consell ciutadà, independent i àmpliament representat. En la seva valoració, la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, va destacar l'oportunitat que significa la municipalització per millorar el servei, així com la importància que la ciutadania puguin intervenir directament en la gestió de l'aigua com a bé públic, primer, a través del procés participatiu i, en el futur, en el Consell ciutadà de l'aigua.

Fotos
- acte a l'espai Domènec Torras del Teatre Auditori
- Pilar Castillejo, primera tinenta d'alcalde
- Oriol Francesch, ENTORNa3



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal