fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 27 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Serveis- 29/11/2017

L'informe del procÚs participatiu 'L'Aigua, font de drets!' inclou un centenar d'aportacions ciutadanes, que s'han recollit entre les accions informatives presencials i online. Les conclusions van ser presentades, davant els participants, a l'espai DomŔnec Torras del Teatre Auditori. Aquest informe formarÓ part dels documents de treball a l'abast de la Comissiˇ municipal de l'aigua, constitu´da al Ple de setembre, per fer una mem˛ria sobre la viabilitat de la municipalitzaciˇ de l'aigua. Aquesta Comissiˇ estÓ integrada per representants dels diferents partits polÝtics, entitats ve´nals i tŔcnics.

El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 1-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 2-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 3-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 4-El procés de participació de l'aigua reuneix un centenar d'aportacions -Imatge 5-

Les aportacions van des de la renovaciˇ de les instalĚlacions, la qualitat (menys calš), a una gestiˇ econ˛mica mÚs transparent i un sistema tarifari mÚs clar i social. AixÝ mateix, es recull la creaciˇ d'un Consell ciutadÓ, independent i Ómpliament representat. En la seva valoraciˇ, la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, va destacar l'oportunitat que significa la municipalitzaciˇ per millorar el servei, aixÝ com la importÓncia que la ciutadania puguin intervenir directament en la gestiˇ de l'aigua com a bÚ p˙blic, primer, a travÚs del procÚs participatiu i, en el futur, en el Consell ciutadÓ de l'aigua.

Fotos
- acte a l'espai DomŔnec Torras del Teatre Auditori
- Pilar Castillejo, primera tinenta d'alcalde
- Oriol Francesch, ENTORNa3noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal