fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet contra la violència de gènere -Societat- 24/11/2017

Ripollet celebra aquest dissabte 25 de novembre el Dia internacional contra la violència vers les dones. L'Ajuntament i la Taula Feminista de Ripollet han preparat un matí ple d'activitats al Kftí del Casal Joves.

Ripollet contra la violència de gènere -Imatge 1-Ripollet contra la violència de gènere -Imatge 2-

A les 11.30 h, el grup teatral La porta de fusta, presentarà el seu muntatge "El sopar de les princeses". La companyia el presenta com "un espectacle sobre la micro violència en publicitat", ja que analitza com els missatges publicitaris influeixen en la creació de models de gènere.

A les 13 h, la Taula Feminista de Ripollet farà la lectura del manifest unitari d'aquest 2017. Tot seguit, tindrà lloc un vermut musical a càrrec del grup local Leyla, un duet format per Claudia Steccato i Laura Díaz que versionaran alguns dels temes del pop i del soul internacional.

El 25 de novembre va ser declarat el Dia Internacional contra la violència de gènere durant el primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y dels Caribe celebrat a Bogotà, el 1981, tot i que no va ser fins el 1999 quan l'ONU va donar caràcter oficial a aquesta data. Es va escollir aquest dia per commemorar el violent assassinat de les germanes i activistes polítiques Minerva, Patria i Maria Teresa Mirabal. El 25 de novembre del 1960, totes tres es dirigien a visitar els seus marits a la presó de Puerto Plata, a la República Dominicana, quan la policia secreta del dictador Rafael Trujillo les va assassinar.

S.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal