fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 14 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada convoca una plaça de coordinador/a -Serveis- 10/11/2017

Les persones interessades disposen d'un termini de 20 dies naturals a partir del 27 d'octubre, per formalitzar-ne la inscripció. El concurs pretén proveir una plaça de naturalesa laboral de tècnic/a mitjà/na amb una dedicació parcial de 20 hores setmanals. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Mancomunitat www.lamancomunitat.cat, on també es pot descarregar el model d'instància per prendre part del concurs.

La Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada convoca una plaça de coordinador/a -Imatge 1-
Les sol·licituds es presentaran durant el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de l'última publicació del corresponent anunci de la convocatòria i de les bases específiques al BOPB, al Tauler d'Edictes de la Mancomunitat i als Taulers d'Edictes dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, de Ripollet i de Montcada i Reixac.

Les persones interessades a prendre part d'aquest concurs han de presentar al Registre General de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada, (plaça Francesc Layret, 2, Cerdanyola del Vallès) una sol·licitud amb un currículum documentat i un projecte tècnic, sobre l'impuls, el desenvolupament i la gestió d'una Mancomunitat de municipis per a la prestació conjunta de serveis públics mancomunats i per a l'exercici de les activitats de foment pròpies d'una Mancomunitat, fent especial referència o menció a l'horitzó de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Montcada i Reixac. Aquest document s'ha de presentar dins d'un sobre tancat i per duplicat, en el mateix termini de presentació de candidatures. Per a més informació, es pot contactar amb la Mancomunitat via correu electrònic, a la següent adreça mancomunitat@montcada.orgnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal