fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 18 de gener de 2019
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 3 de novembre del 2017 -Comunicació- 03/11/2017

Avui hem començat l'Info parlant del barri de Can Mas amb el regidor de Participació, David Fontanals. Recordem que el dissabte 4 de novembre hi ha convocada la segona trobada de Barris al cor al parc del Primer de maig.

Info de la setmana: 3 de novembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 3 de novembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 3 de novembre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 3 de novembre del 2017 -Imatge 4-

Tot seguit hem parlat amb l'alcalde de Ripollet, Jose Maria Osuna, sobre les detencions d'ahir del vicepresident Oriol Jonqueres i 7 consellers de la Generalitat cessats pel Govern Espanyol. A més, avui el Comitè local de Defensa de la República ha convocat una concentració a les 7 a la plaça de Pere Quart.

També hem entrevistat a Lorena Calderón, ripolletenca que ha guanyat el primer premi del Concurs de Manga 2017 del 23è Saló del Manga de Barcelona.

A la segona hora de l'Info hem conversat amb Jordi Soldevila, president de la secció local d'Esquerra Republicana de Ripollet per parlar del contingut de la roda de premsa que han realitzat aquest matí.

També hem parlat amb Vanessa García i Rosa Mellado, de La Careta Teatre, que aquesta setmana ha tornat a celebrar amb èxit el Halloween a Ripollet, amb els seus dos tradicionals túnels del terror. També hem comentat les activitats que tenen previstes per aquest mes de novembre.

I hem acabat parlant amb Marcos Gayán del Centro Aragonés de Ripollet, que aquest mes celebra el seu aniversari, sense deixar de realitzar les seves activitats habituals, com ara el tradicional sopar d'alforja que farà dissabte 4 de novembre a la seva seu.

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: David Fontanals, regidor de Participació; Jordi Soldevila, president de la secció local d'ERC; Vanessa García, presidenta, i Rosa Mellado, vocal, de La Carea Teatre; i Marcos Gayán, president, i José María Mur, secretari, del Centro Aragonés de Ripollet.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal