fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 29 de setembre del 2017 -Comunicació- 29/09/2017

Avui hem començat l'Info parlant del ple municipal de setembre, que va tenir lloc ahir dijous. A l'ordre del dia, amb 12 punts, destacaven dos relacionats amb la proposta de municipalització del servei d'abastiment d'aigua a Ripollet.

Info de la setmana: 29 de setembre del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 29 de setembre del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 29 de setembre del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 29 de setembre del 2017 -Imatge 4-

I precissament de la municipalització de l'aigua n'hem parlat amb la 1a tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, donat que l'Ajuntament ha endegat el procés participatiu previ a la redacció del nou reglament de l'aigua del municipi.

Tot seguit parlarem dels darrers actes celebrats a Ripollet en relació al referèdum de l'1 d'octubre i hem conversat amb el president del PDECAT, Joan Fandos, i membre de la Taula pel sí, de com prevèuen que es desenvolupi la jornada de diumenge.

La segona hora de l'Info l'hem començat parlant del Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora l'1 d'octubre i que a Ripollet se celebrarà amb actes durant tot el cap de setmana. Ens han acompanyat Dolors Vergara de Serveis Socials, Francisca Fernández, del Casal d'Avis i Antonio Giménez i Elena Villaoslada, del Jaume Tuset.

Tot seguit hem conversat amb José Luis Fernández, Silvia Albiñana, Antonio Basalo i María José Galera, del Club de Jubilats i Pensionstes de Ripollet, que també celebra aquest cap de setmana el Dia de la gent gran, però amb un to més reivindicatiu, sense perdre l'oportunitat de continuar reclamant la residència.

I hem acabat parlant del cicle d'activitats Explora el teu parc, que la Regidoria de Medi Ambient i la Casa Natura portarà a terme durant el mes d'octubre, cada dimars i dijous a diferents parcs del municipi.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Pilar Castillejo, primer tinent d'alcalde; Joan Fandos, president del PDECAT; Antonio Giménez, Francisca Fernández, Dolors Vergara i Elena Villaoslada, d'algunes de les entitats que organitzen els actes del Dia Internacional de la Gent Gran; José Luis Fernández, Silvia Albiñana, Antonio Basalo i María José Galera, del Club de Jubilats i Pensionistes.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal