fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Club de Jubilats de Ripollet rep una donació de l'Obra Social La Caixa -Societat- 07/09/2017

El Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet, amb la voluntat de fomentar els programes de formació a cuidadors no professionals, va presentar el seu programa d'activitats a l'Obra Social La Caixa, la qual ha acceptat col·laborar amb l'entitat fent una donació de 2000 €.

El Club de Jubilats de Ripollet rep una donació de l'Obra Social La Caixa -Imatge 1-El Club de Jubilats de Ripollet rep una donació de l'Obra Social La Caixa -Imatge 2-El Club de Jubilats de Ripollet rep una donació de l'Obra Social La Caixa -Imatge 3-

"El programa de formació de l'acompanyant a la persona gran ens va agradar, ens van presentar el pressupost i vam fer l'ajuda", explicava Maria Garriga, directora de CaixaBank Ripollet. Aquesta ha sigut la primera donació de l'Obra Social La Caixa al Club de Jubilats i, a través del voluntariat de La Caixa, es pretén continuar en aquesta línia de col·laboració.

Des de l'entitat dels pensionistes, han mostrat el seu agraïment per aquesta ajuda econòmica. "Necessitem donacions i ara tenim aquesta de La Caixa que ens servirà per a aquest any i el que ve", apuntava José Luis Fernández, president del Club de Jubilats. En retorn, el club ha fet entrega a la directora de CaixaBank Ripollet d'un quadre de l'artista local Miguel Bocanegra amb el nom de l'entitat.

Actes al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran

Aprofitant aquest acte de col·laboració, l'entitat ripolletenca ha presentat el conjunt d'activitats que realitzaran amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, el pròxim 1 d'octubre. El dia 30 d'octubre a les 10 h hi haurà un acte que comptarà amb actuacions de cant coral i de flamenc i amb un recital de poesia. El diumenge dia 1 d'octubre es farà una sortida col·lectiva i un acte simbòlic "Residència i habitatges tutelats ja", amb l'objectiu de reivindicar els drets dels pensionistes. Prèviament, el dia 28 de setembre, hauran anat al ple municipal per debatre el mateix tema.

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal