fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Iniciat el darrer trimestre del Calendari del contribuent 2017 -Serveis- 06/09/2017

El pròxim 15 de setembre comença el termini de pagament de l'IAE (Impost d'Activitats Econòmiques) i de les taxes d'entrada de vehicles, de recollida d'escombraries domèstiques i comercials, d'ocupació i utilització del domini públic i d'ocupació de la via pública (caixers automàtics i contenidors a zones industrials). El termini per a les persones que no tenen domiciliats aquests pagaments finalitzarà el 15 de novembre. Per a les persones que sí que els tenen domiciliats, la data de cobrament serà el 2 de novembre.

Iniciat el darrer trimestre del Calendari del contribuent 2017 -Imatge 1-

Quant al pagament de l'entrada de vehicles (guals), a partir d'aquest exercici 2017 i en endavant, el rebut s'emetrà a nom de la persona propietària del gual qui, si així ho creu convenient, podrà repercutir l'import de la taxa al llogater, en cas de tenir-ne un.

Amb aquests pagaments, només restarà per abonar el darrer fraccionament de l'IBI (Impost sobre béns immobles), que es farà el dia 1 de desembre per aquells que tinguin el pagament domiciliat.

Recordar que qui vulgui domiciliar els pagaments ho pot fer mitjançant l'imprès que es facilita a l'Ajuntament, a les entitats bancàries, o bé a través del web municipal www.ripollet.cat. També els pot domiciliar a través de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (rbla. de Sant Jordi, 75).

M.F.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal