fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils -Societat- 21/08/2017

Una munió de ripolletencs es van concentrar divendres passat al migdia davant de l'Ajuntament per expressar el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils i, al seu torn, mostrar el seu suport amb les víctimes. Molts veïns de la vila, treballadors públics i regidors del consistori es van congregar al migdia en un emotiu minut de silenci, convocat pel consistori ripolletenc, per mostrar el rebuig al terrorisme i transmetre el seu condol a les víctimes i els seus familiars.

Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils -Imatge 1-Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils -Imatge 2-Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils -Imatge 3-Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils -Imatge 4-Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils -Imatge 5-

Abans del minut de silenci, l'alcalde José M. Osuna va expressar unes paraules als presents mostrant "el total rebuig als lamentables atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils". "Amb aquest esperit d'unitat de tot el poble de Ripollet, ens congreguem per mostrar la nostra fermesa i rebuig als atemptats; també transmetre el nostre suport, la nostra estima i la nostra solidaritat a totes les víctimes, a les seves famílies i amistats. Els volem transmetre que el poble de Ripollet, que és i serà una vila d'acollida, és amb tots ells", va indicar l'alcalde de Ripollet.

José M. Osuna va voler agrair "la tasca duta a terme pels Mossos d'Esquadra i els serveis de seguretat, així com dels serveis sanitaris i d'emergència, que estan fent una feina impecable". L'alcalde va tenir unes paraules de reconeixement per la solidaritat de la ciutadania que, per iniciativa pròpia, va anar a donar sang o a donar aliments i aigua als afectats pels atemptats. Osuna va acabar la intervenció assegurant que "amb aquest esperit d'unitat i de solidaritat continuarem endavant com a societat, seguirem dempeus i, malgrat tot, seguirem amb alegria; seguirem sent un poble obert, acollidor, solidari i compromès amb la llibertat i amb la pau".

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal