fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 16 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis socials
Les inscripcions per als tallers de memòria per a la gent gran, de l'1 al 15 de setembre -Serveis socials- 30/08/2017

De l'1 al 15 de setembre estarÓ obert el perÝode d'inscripciˇ per als tallers de mem˛ria per a la gent gran. Les inscripcions es podran formalitzar al departament de Serveis Socials (c. de la Salut, 1) de 8.30 a 14 h, de dilluns a divendres. En aquests tallers es treballen aspectes com la comunicaciˇ, la percepciˇ, l'atenciˇ, la concentraciˇ, la imaginaciˇ i la flu´desa verbal.

Les inscripcions per als tallers de memòria per a la gent gran, de l'1 al 15 de setembre -Imatge 1-

De fet, un dels objectius dels tallers de mem˛ria Ús la millora de la qualitat de vida de les persones grans, ja que la mem˛ria Ús una de les capacitats cognitives bÓsiques per a mantenir l'autonomia i la independŔncia individual. La mem˛ria ajuda a les persones, especialment a les persones grans, a sentir-se vives, Ús a dir, a mantenir la capacitat de relacionar-se i de comunicar-se amb els altres.

La mem˛ria ajuda a identificar-nos, a saber qui som, on estem i quŔ fem. GrÓcies a la mem˛ria som capašos de mantenir un aprenentatge motriu, sabem llegir i escriure, tenim records de la infantesa, sabem on hem deixat els objectes i recordem com hem de conduir, tenim la capacitat de recuperar i recordar l'experiŔncia de tota la vida.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal