fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de setembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Medi Ambient- 21/07/2017

L'agrupació local del PSC ha denunciat "la falta de manteniment i deixadesa" dels parcs i jardins del municipi, en paraules del primer secretari de la formació a Ripollet, Luis Tirado. Els socialistes han elaborat un dossier amb fotografies on comparen els espais verds de Montcada i Reixac amb els de Ripollet, a més de mostrar l'estat d'alguns espais com el parc de Rizal, el del Riu Ripoll, el del Molí, Pinetons, l'estat dels arbres i del vial del Ripoll.

El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 1-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 2-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 3-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 4-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 5-

Segons Tirado, "l'argument de l'estalvi d'aigua" no és vàlid per a justificar el que els socialistes consideren desídia en el manteniment dels parcs i jardins de Ripollet. "A Montcada o Cerdanyola, amb governs similars al de Ripollet, es rega i es veu clarament", va apuntar el primer secretari dels socialistes ripolletencs. "El cas de Ripollet és únic", va afegir.

A parer del PSC local, "que els parcs estiguin grocs perquè no es regui serà un cost extra per a l'Ajuntament, perquè a la tardor s'haurà de tornar a sembrar la gespa". A més, Tirado també va denunciar que "no s'ha fet la poda dels arbres, cosa que ha provocat que molts s'hagin hagut de tallar".

Per aquests motius, els socialistes van assenyalar que, si tornen a governar a Ripollet, "farem un pla de remodelació i actualització dels parcs, redefinirem les zones de jocs infantils de comú acord amb els veïns i veïnes, regarem els parcs tots els mesos buscant fórmules d'estalvi dels recursos, podarem els arbres i substituirem els que no siguin adients per a la nostra ciutat i farem accions de dinamització i formació mediambiental als nostres parcs".

Fotos: 1. Membres del PSC de Ripollet; 2. Estat dels arbres; 3. Parc del Molí; 4. Parc del Riu Ripoll; 5. Vial del riu Ripoll.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal