fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Medi Ambient- 21/07/2017

L'agrupaciˇ local del PSC ha denunciat "la falta de manteniment i deixadesa" dels parcs i jardins del municipi, en paraules del primer secretari de la formaciˇ a Ripollet, Luis Tirado. Els socialistes han elaborat un dossier amb fotografies on comparen els espais verds de Montcada i Reixac amb els de Ripollet, a mÚs de mostrar l'estat d'alguns espais com el parc de Rizal, el del Riu Ripoll, el del MolÝ, Pinetons, l'estat dels arbres i del vial del Ripoll.

El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 1-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 2-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 3-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 4-El PSC de Ripollet denuncia "falta de manteniment i deixadesa" en els parcs i jardins del municipi -Imatge 5-

Segons Tirado, "l'argument de l'estalvi d'aigua" no Ús vÓlid per a justificar el que els socialistes consideren desÝdia en el manteniment dels parcs i jardins de Ripollet. "A Montcada o Cerdanyola, amb governs similars al de Ripollet, es rega i es veu clarament", va apuntar el primer secretari dels socialistes ripolletencs. "El cas de Ripollet Ús ˙nic", va afegir.

A parer del PSC local, "que els parcs estiguin grocs perquŔ no es regui serÓ un cost extra per a l'Ajuntament, perquŔ a la tardor s'haurÓ de tornar a sembrar la gespa". A mÚs, Tirado tambÚ va denunciar que "no s'ha fet la poda dels arbres, cosa que ha provocat que molts s'hagin hagut de tallar".

Per aquests motius, els socialistes van assenyalar que, si tornen a governar a Ripollet, "farem un pla de remodelaciˇ i actualitzaciˇ dels parcs, redefinirem les zones de jocs infantils de com˙ acord amb els ve´ns i ve´nes, regarem els parcs tots els mesos buscant fˇrmules d'estalvi dels recursos, podarem els arbres i substituirem els que no siguin adients per a la nostra ciutat i farem accions de dinamitzaciˇ i formaciˇ mediambiental als nostres parcs".

Fotos: 1. Membres del PSC de Ripollet; 2. Estat dels arbres; 3. Parc del MolÝ; 4. Parc del Riu Ripoll; 5. Vial del riu Ripoll.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal