fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 23 de juny del 2017 -Comunicació- 23/06/2017

Avui hem començat l'Info parlant amb Míriam López, directora del Gimnàs Bunkay, perquè la seva entitat Bunkay Danza celebrarà dissabte de la setmana vinent, 1 de juliol el seu final de curs amb un espectacle al Teatre Auditori del Mercat Vell sota el títol #nomeetiquetes.

Info de la setmana: 23 de juny del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 23 de juny del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 23 de juny del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 23 de juny del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 23 de juny del 2017 -Imatge 5-

Més tard hem conversat amb Ángel Esteve i Rafael López, de les Nits de Música de l'Associació d'Espectadors que dijous vinent tancarà la seva 17a temporada d'audicions musicals gratuïtes i obertes a tothom amb la 5a vetllada d'estiu, a ritme de jazz.

Hem acabat la primera hora de l'Info amb Alicia Gili, escriptora i historiadora, que molts conèixen per ser la conductora de les sessions del club de lectura de la Biblioteca.

La segona hora de l'Info l'hem dedicat a parlar de la revetlla de Sant Joan a Ripollet. I hem començat parlant amb José Senés i Eric Fenellosa, membres de Protecció Civil de Ripollet, que col·laboraran amb la Policia Local per aconseguir una revetlla segura.

També hem conegut com están preparant les seves revetlles entitats com l'Aresta, l'AV de Maragall i el Centro Aragonés.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Míriam López, del Gimnàs Bunkay; Ángel Esteve i Lluís López, de les Nits de Música; Alícia Gili, escriptora i historiadora; Eric Fenellosa i José Senes, de Protecció Civil; José María Mur, Ángel Esteve i Marcos Gayán, del Centro Aragonés.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal