fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La trobada de Can Mas obre el programa Barris al cor -Serveis- 19/06/2017

Aquest dissabte va tenir lloc la primera trobada del programa Barris al cor, que es va celebrar a Can Mas, al parc del Primer de Maig. Una trentena de veïns van participar en la posada en comú de la seva visió del barri: el que els agrada, el que canviarien i com ho farien per millorar-lo. Algunes de les aportacions veïnals anaven en la línia de millorar la neteja, la seguretat i la identitat del barri de Can Mas. Pròximament, el programa seguirà el tour per altres barris. Barris al cor també inclou les actuacions concretes en matèria de mobilitat i via pública presentades a les assemblees de barri, així com recursos destinats a l'acció comunitària, amb l'objectiu de portar l'activitat cultural, esportiva i social a tots els barris del municipi.

La trobada de Can Mas obre el programa Barris al cor -Imatge 1-La trobada de Can Mas obre el programa Barris al cor -Imatge 2-La trobada de Can Mas obre el programa Barris al cor -Imatge 3-La trobada de Can Mas obre el programa Barris al cor -Imatge 4-La trobada de Can Mas obre el programa Barris al cor -Imatge 5-
La presentació va anar a càrrec del regidor de Participació, David Fontanals, qui va explicar que la iniciativa busca conèixer més els barris de la mà dels què hi viuen, donar protagonisme a les persones que s'hi relacionen i realitzar inversions i actuacions comunitàries. Després de l'obertura, els assistents es van dividir en tres grups i van analitzar el barri amb el suport de personal de Cultura, Educació, Joventut i Serveis Socials. També està previst que hi col·laborin dels àmbits d'esports, mobilitat i parcs i jardins.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal