fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 16 de juny del 2017 -Comunicació- 16/06/2017

Avui hem començat l'Info parlant amb el regidor de Participació, David Fontanals, perquè ens donés més detalls sobre el programa 'Barris al cor' que demà dissabte es posarà en marxa al parc del Primer de Maig, a Can Mas.

Info de la setmana: 16 de juny del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 16 de juny del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 16 de juny del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 16 de juny del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 16 de juny del 2017 -Imatge 5-

Més tard hem conversat amb Pere Padró, de l'associació Cultura i Tradició, i Elena Vilalta, tècnica de Cultura, perquè diumenge els carrers de Ripollet s'engalanaran amb les catifes de flors del Corpus i també s'engalanaran alguns dels racons més emblemàtics del municipi en una nova edició dels Espais amb Encant.

Hem acabat la primera hora de l'Info amb Joan Manrubia, secretari de l'escola d'adults Jaume Tuset, i les usuàries Teresa Bertran i Carmen Clarès, perquè dilluns vinent comença el període d'inscripció per al curs 2017-2018, però també hem parlat dels cursos d'estiu.

A la segona hora de l'Info hem parlat amb Oriol Mor, regidor d'Educació, que ahir va reunir-se amb els responsables de Serveis Territorials d'Ensenyament a Sabadell, per explicar-nos el resultat de la reunió on la Generalitat va presentar la seva proposta de secundària per als pròxims 4 anys.

A l'Info d'avui també hem conversat amb Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, perquè ens parlés dels actes d'homenatge a Pedro Álvarez, assassinat el 1992 a l'Hospitalet, i que tindran lloc aquest vespre al Centre Cultural.

També ens ha visitat als nostres estudis a Julià López, president de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran perquè ens donés més detalls de l'acte de cloenda del curs que tindrà lloc dijous vinent, a les set de la tarda, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

I per últim, a la secció d'esports, el nostre company Marc Mata ha entrevistat Jose Luís García, vocal de la junta directiva del Ripollet FC que diumenge celebra el 2n torneig Unidos por el fútbol.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: David Fontanals, regidor de Participació; Pere Padró, president de Cultura i Tradició; Joan Manrubia, Teresa Bertran i Carmen Clarès, del CFA Jaume Tuset; Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGBTI; i Julià López, president de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal