fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 19 de maig del 2017 -Comunicació- 19/05/2017

Avui hem començat l'Info parlant del Dia Internacional dels Museus, que se celebra demà dissabte, però també de la Nit dels Museus que tindrà lloc aquest vespre. Per saber-ne tots els detalls, hem conversat amb el regidor de Patrimoni, David Fontanals, i amb Rafael López, de Nits de Música.

Info de la setmana: 19 de maig del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 19 de maig del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 19 de maig del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 19 de maig del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 19 de maig del 2017 -Imatge 5-

Tot seguit hem conegut el Gerard Latorre, membre de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya de Ripollet, formació que es presenta oficialment aquesta tarda amb un acte a la seu del partit en el qual intervindrà el diputat Gabriel Rufian.

La primera hora de l'Info l'hem acabat amb el regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, perquè ens expliqués els actes del Dia contra la LGTBI-fòbia, celebrat dimecres.

Noelia López, de l'entitat Cosir i Xerrar, ha estat la protagonista de l'inici de la segona hora de l'Info. Amb ella hem parlat de l'exposició que actualment mantenen al Centre Cultural, però també d'altres projectes i del funcionament d'aquesta entitat amb gairebé 10 anys de vida.

Més endavant hem escoltat el César Martínez, de la Plataforma per les Persones Refugiades de Ripollet, Rosa Mellado, de La Careta Teatre, i David Vieira, de Patins Solidaris, qui ens han fet cinc cèntims de l'acte solidari que preparen per diumenge al Centre Cultural.

I per últim, hem entrevistat Lourdes Solà, infermera i impulsora de la Caminada Sense Fum, activitat que demà dissabte celebrarà la quarta edició amb diverses novetats respecte l'any passat.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: David Fontanals i Rafael López, regidor de Patrimoni i coordinador de les Nits de Música, respectivament; Gerard Latorre i Jordi Soldevila, membre de les JERC i president d'ERC-JpR, respectivament; Noelia López, presidenta de Cosir i Xerrar; Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGBTI; César Martínez, de la Plataforma per les Persones Refugiades de Ripollet, Rosa Mellado, de La Careta Teatre, i David Vieira, de Patins Solidaris, respectivament.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal