fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Sense detinguts a Ripollet en l'operació antiterrorista -Societat- 25/04/2017

L'operació policial antiterrorista, que han realitzat els Mossos d'Esquadra des de primer hora d'aquesta matinada, batejada amb el nom d'Apolo, en la qual han participat membres de la Policia Federal de Bèlgica i de la Policia Nacional, ha consisit en l'escoll de 12 immobles de diverses localitats, entre ells un de Ripollet. S'han fet un total de 9 detencions, però cap a Ripollet. L'actuació estava relacionada amb l'atemptat terrorista realitzat a Brussel·les ara fa un any.

Sense detinguts a Ripollet en l'operació antiterrorista -Imatge 1-

Els nou arrestats, tots homes d'entre 30 i 40 anys, un de nacionalitat espanyola i la resta de nacionalitat marroquina, han estat detinguts per integració en organització terrorista i per altres delictes relacionats amb el crim organitzat. La gran majoria tenen antecedents policials per delinqüència comuna i activitats de crim organitzat. Està previst que passin a disposició de l'Audiència Nacional aquest dijous. Alguns dels detinguts en aquesta operació estan relacionats amb els arrestats pels atemptats al metro i l'aeroport de Brussel·les de l'any passat. Com a conseqüència de les entrades i registres realitzats, s'ha pogut comissar abundant documentació, aparells electrònics, dispositius de memòria, ordinadors, diners en efectiu, així com armes de foc i substàncies estupefaents de diferents tipus.

De forma simultània, al Marroc, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional acompanyen a membres de la policia marroquina en diverses entrades i registres en domicilis del Marroc vinculats a les persones investigades.

La col·laboració ciutadana en l'inici d'aquest cas ha estat clau en la investigació que ha permès identificar les persones detingudes.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal