fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 10 de març del 2017 -Comunicació- 10/03/2017

Avui hem començat l'Info parlant de contaminació amb l'alcalde, José María Osuna, qui va assistir a la cimera sobre la qualitat de l'aire que va tenir lloc dilluns a Barcelona. També hem conversat amb el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, i amb la regidora socialista Maria Lladó, sobre el transport públic al municipi, la zona tarifària 1 i la targeta rosa.

Info de la setmana: 10 de març del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 10 de març del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 10 de març del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 10 de març del 2017 -Imatge 4-

Tot seguit hem xerrat amb Alba Sòria, de Decidim Ripollet, partit que coorganitza amb dos partits polítics més una jornada de debat sobre el paper de les ciutats metropolitanes en la República catalana. L'acte tindrà lloc aquest cap de setmana en dues sessions: dissabte a Badalona i diumenge a Ripollet.

I hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio a Àngels Blánquez, de l'empresa Jardinet, perquè ens expliqui detalls sobre el taller de control de plagues i malalties a l'horta ecològica que tindrà lloc dijous a l'horta social Molí d'en Xec.

La segona part de l'Info l'hem iniciat amb la visita d'Imma Prat i Rosa Maria Dumenjó, membres de l'entitat Dones Feministes, la qual organitzarà demà un sopar debat sobre feminisme. Totes dues ens han explicat més detalls d'aquesta activitat que l'entitat ja havia muntat anys enrere.

També hem parlat amb Vicente Guerrero, monitor de l'institut Palau Ausit, dos alumnes del qual han aconseguit la medalla d'or en la modalitat de Mecatrònica del Campionat d'Espanya de Formació Professional que s'ha realitzat recentment a Madrid.

Hem acabat conversant amb Àngel Esteve, Joan Serrano i Rafael López, de Nits de Música, perquè aquest vespre hi haurà una sessió molt especial d'aquesta activitat, en la qual es realitzarà una passeig pel Ripollet d'abans i comptarà amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Fran Sánchez, regidor de Mobilitat; Àngels Blànquez, de l'empresa Jardinet; Imma Prat i Rosa Maria Dumenjó, de Dones Feministes; Ángel Esteve, Joan Serrano i Rafael López, de Nits de Música.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal