fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 10 de febrer del 2017 -Comunicació- 10/02/2017

Avui hem començat l'info parlant de la factura de la llum i ho hem fet amb Manel Navarro, de l'Associació d'Aturats Ripollet i Cerdanyola, que ha organitzat per aquest vespre una xerrada sobre com reduir la factura de la llum. També hem escoltat Xavier Pallarés, de l'Aliança contra la pobresa energètica.

Info de la setmana: 10 de febrer del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 10 de febrer del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 10 de febrer del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 10 de febrer del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 10 de febrer del 2017 -Imatge 5-

Tot seguit ens ha acompanyat Elisabet Vázquez, la nova directora de la Biblioteca de Ripollet, un equipament que rep una mitjana de 300 visites al dia.

I hem acabat la primera hora de l'Info parlant amb Vicenç Semper, president de l'Agrupació Foto cine Cerdanyola Ripollet i amb Joan Manel Vera, vocal de difusió de l'entitat.

La segona part de l'Info l'hem iniciat parlant del projecte Coneixem els parcs, un projecte participatiu endegat per l'AMB i amb la participació d'alumnes de l'institut Lluís Companys i la Casa Natura.

També hem tingut amb nosaltres a Javier Quesada, policia local responsable de l'educació viària a Ripollet. Ell ens ha aclarit alguns conceptes sobre la circulació amb patinet.

I hem acabat l'Info d'avui parlant amb alguns usuaris i també actors del Centre Ocupacional Aspasur, que demà dissabte estrena l'obra teatral 'S'aixeca el teló!', un homenatge a Shakespeare i Cervantes.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Manel Navarro, de l'Associació d'Aturats de Cerdanyola i Ripollet; Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal; Vicenç Samper i Joan Manel Vera, Tito, d'Afocer; Miriam Rodríguez, Judith Álvarez, Maica Estruch, de l'Institut Lluís Companys, i Núria Soto, de la Casa Natura; Sílvia Pañella, Joan Marfany, Anna Peris, Nuria Reina i Sílvia Casals, d'Aspasur.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal