fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Creu Roja porta a terme un projecte d'ocupabilitat per a dones amb dificultat -Societat- 20/01/2017

L'assemblea comarcal de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada va endegar el darrer trimestre de 2016 un projecte d'empoderament i acompanyament de dones amb dificultat social per ajudar-les a buscar feina. Sota el nom "Gira mujer", aquest projecte es durà a terme fins al mes de juny i consisteix a realitzar accions dirigides a la creació d'un projecte professional mitjançant itineraris personalitzats, amb mesures d'activació, motivació i orientació tant individual com grupal. L'objectiu final del projecte és millorar l'ocupabilitat. S'espera que, en total, unes 70 dones es puguin beneficiar d'aquest projecte.

Creu Roja porta a terme un projecte d'ocupabilitat per a dones amb dificultat  -Imatge 1-

Les destinatàries del projecte són dones en situació d'atur, amb baixa o nul·la qualificació professional, sense experiència laboral o amb experiència laboral en sectors afectats per la crisi o en economia submergida. També s'atenen casos de fracàs escolar, famílies amb tots els membres afectats per la crisi, amb càrregues familiars no compartides i en alguns casos víctimes de violència de gènere.

Les accions que es porten a terme estan dirigides a millorar aspectes com l'alfabetització digital, la seva capacitació professional amb cursos i pràctiques a empreses, donar eines per a la recerca de feina, millorar certes competències i també habilitats socials, reforçar la seva expressió oral i escrita en català i castellà i proporcionar punts de trobada de dones, entre altres.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal